Uzungöl Tatil ve Gezi Rehberi

Uzungöl’ü Tanıyın

Uzungöl bir köy, yayla ve eğlence yeridir. Turistik pansiyonları, küçük resort tipi otelleri, alabalık lokantaları ve doğal manzarasıyla az bulunur güzellikte gezi ve konaklama yeridir. Göl kenarında bulunan Cami, Uzungöl fotoğraflarının vazgeçilmezidir. Vadinin ortasında, yamaçlardan düşen kayaların Haldizen deresinin önünü kapatmasıyla meydana gelmiş, Trabzon’un Eko-Turizm merkezidir. Göl “ Uzungöl” olarak bilinir ve bulunduğu bölgeye adını verir. Gölün hemen yanıbaşında kurulmuş olan “Şerah” köyü bölgenin tarihle olan en güçlü bağıdır.

Ulaşım

Uzungöl'e Ulaşım

Trabzon’dan Uzungöl’e ulaşım için kullanabileceğiniz ulaşım seçenekleri ile birlikte günübirlik otobüs ve tur saatleri hakkında detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İklim

Uzungöl Manzarası

Gezip görmek için uzun bir süre beklediğiniz Uzungöl’de tatilinizi beklenmedik süprizlerle karşılaşıp mahvetmek istemiyorsanız önce havasını suyunu bir tanıyın istiyoruz.

Konaklama

Uzungöl'de Konaklama

Uzungöl gezinizi bir kaç güne yayıp bu güzel doğanın tadını çıkarmak, temiz hava alıp şehrin o gürültülü ve kirli havasından uzaklaşmak istiyorsanız otel ve pansiyonları bi inceleyin.

Ekoturizm

Karadeniz Gezileri

Turizmde birden çok önem faktörleri vardır. Biz bunlardan Karadeniz bölgesi için önemli olan Ekoturizm’i sizlerle paylaşmak istedik. Neden bu kadar önemli, geliştirilmeli mi? Bir göz atın.

Canlı İzleyin

Uzungöl'ü Canlı İzleyin

Günübirlik Uzungöl’e gidecekler için yola çıkmadan önce Uzungöl’deki hava durumunu canlı olarak görmek adına güzel bir imkan. Gece görüntüsü kameranın ve ortamın yeterli olmamasından ötürü kaliteli değildir.

Fotoğraflar

Uzungöl Fotoğrafları

Uzungöl’ün farklı zamanlarda çekilmiş birbirinden güzeI fotoğraflarının bulunduğu albümde gezinirken hoşça vakit geçirmek istemez misiniz? İyi eğlenceler o zaman.